Velký letní turnaj

17.05.2010 16:46

Velký letní turnaj je oslavou léta, životní síly, pružnosti, plození...a jiných letních věci. Aby si rytíři vybili svou sílu a neškodili s ní jinde, bylo vymyšleno 6 disciplín. Každá z nich je dobrovolná, každé z nich se ujme jeden garant. Za každou z nich je možné získat body. Podle součtu bodů ze všech disciplín pak vyhlásíme vítěze, který obdrží čestný titul 1.rytíř Thalionu a veeeeelkou přízeň dam :-)

1. disciplína: Souboj: Sestavíme tabulky jako při normálních šermířských závodech, spousta lidí se serve a nakonec se nejlepší serve s nejlepším. Oceněno prvních 10 míst + účast.

2. disciplína: Pěstní souboj: Podobný systém jako u první disciplíny, akorát zakázáno brnění, zbraň a štít (otrava, průnik...atd. dovoleno)

3. disciplína: Největší kritik: Do postavy bez brnění se budou trefovat rytíři libovolnou vlastností, dokud nedají kritik. Ten jim bude zapsán do tabulky.

4. disciplína: Přízeň dam: U soutěže bude mnoho přihlížejících krásných dam o jejichž přízeň se budou rytíři ucházet formou poezie. Každá dáma dá svému favoritovi jeden bod. Rytíř s nejvíce body vítězí. (Rytířky budou hodnoceny zvlášť)

5. disciplína: Volná disciplína : Rytíř smí předvést dle svého uvážení nějakou sebou připravenou věc – kouzlo, vtip, báseň, taneček, divadlo, cokoli...Počet bodů obdrží opět od přítomných přihlížejících.

6. disciplína: Lovení zločince: Postava zločince prchá před skupinou rytířů. Tato skupina musí spolupracovat na chycení zločince. Počítá se, za jak dlouho ho sundají.

Body ze všech disciplín (v každé je možno získat maximálně 10b + 1 za účast) se sečtou a vítěz bude vyhlášen 1.rytířem Thalionu.

Doprovodný program:

1.Množství nezadaných krásných dam

2.Pozvánky: Bude vytvořen seznam těch, které bychom tu rádi viděli, jména pište pod příspěvek. Pozvánky a osvětlení toho o co jde, jim doručí Sulfur. Vstupné na turnaj činí pro všechny 500k (berte to jako marži za to, co s tím budeme mít práce) a lidé, kteří nedostanou pozvánku od Sulfura, ale rádi by se účastnili, se přihlásí u Yennefer!!!!!!!!!!!!

3. Kejklíři: někdo by měl bavit přihlížející hráče – vtipy, tancem, žerty, flirtováním: takové lidi i za mírný poplatek zajistí QUASIMODO. Pokud se chcete jako kejklíř přihlásit, hlašte se Quasiho.

A datum bude 20.června.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode