Pravidla našeho cechu

25.03.2010 16:31

 

Asi každá organizace, která má nějaké ambice, budoucnost, něco společného, má nějaký codex, soubor pravidel, povětšinou založených na starých rytířských zásadách. Náš rodinný cech není výjimkou. V metinu se setkáváme se spoustou nešvarů, které nás štvou, iritují, způsobují chuť vraždit všechny okolo a vůbec být nerudný. Těchto nešvarů bychom se rádi vyvarovali a proto:

1. Rodina nade vše - před ostatními hráči bychom měli působit jako celek s jednotným názorem. Z toho plyne - nepodkopáváme svou autoritu před lamami, nepomlouváme se navzájem, nekujeme pikle, ale své problémy a výčitky řešíme otevřeně a se ctí.

2. Pomáháme slabým a potřebným - jestliže nejde o lamy žadonící o věci, expení, peníze.

3. Sami se nechováme jako lamy - nežadoníme o expení, věci, peníze a to v cechu ani u jiných lidí.

4. Účastníme se cechovních akcí - her, soutěží, válek, výstupů do věže, lovení hexy a jiných, které budou ohlášeny v dostatečném předstihu- Svou případnou neúčast omlouváme dopředu a s vážným důvodem. Neodmítáme některé akce sami organizovat a k jejich organizaci se sami hlásíme.

5. Aktivně se vyjdřujeme na fóru. Navštěvujeme ho alespoň jednou týdně a komunikujeme s ostatními členy cechu.

6. Pomáháme si navzájem, nejsme na sebe nerudní, když něco potřebujeme, zdravíme se a vůbec dodržujeme zásady slušného chování.

7. Pokud nás něco opravdu hodně nenaštve, tak nemluvíme sprostě.

8. Nesnažíme se vydropovat přátele a členy cechu.
 


© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode