Pravidla 2.disciplíny - pěstní souboj

28.07.2010 03:17

SLYŠTE, SLYŠTE, SLYŠTE...
2. ČÁST TURNAJE JE ZDE, ABY PROVĚŘILA SVALY VAŠICH PAŽÍ, TVRDOST VAŠICH HRUDÍ A NÁPADY VAŠICH HLAV!
Pěstní souboj, neprověří tolik vaše lvl, ale především vaši vizi, jak vést a připravit ostatní vybavení, aby vaše pěstní údery byly co nejúčinější!

Prezentace bude probíhat od 19:30 v IMZE (tam co minule) - člověk, který neprojde prezentací, nebude se moci účastnit druhého kola! Od prezentace se odeberete do "Imha arény"...V 20:00 bude ukončena prezentace, poté se již nikdo nebude moci účastnit! Chtěl bych na Vás apelovat, abyste chodili včas, čím dřív, tím rychleji se bude moci přistoupit k samotným bojům!

V 20:00 Vám budou krátce zopakována pravidla, budete vyzváni abyste odvolali koně, a pak pozorně poslouchali! Budou vymezeny 2-3 zóny (zaleži natom zda se nám povede sehnat ještě jednoho rozhodčiho) pro souboje, aby se tam zbytečně nepletli divaci, a zároven aby všichni mohli napjatě sledovat probíhající klání!

V 20:10 započnou samotné souboje, chtěl bych poprosit všechny aby dávali pozor, který rozhodči je kde vyhlašuje, a dále bych chtěl poprosit, aby, když někde někoho vidíte, že má bojovat, a on spí, tak aby ste na něj houkli:D Pokud se vyvolaný do 3 min na bojiště nedostaví, bude brána kontumační prohra...Zde bych také chtěl apelovat, abyste si povidali po pm, a chat byl méně zaspamovaný a lidé mohli ve větši pohodě číst vyvolávaná jména...

Pravidla: Tentokráte jsem zvolili systém "pavouka s opravou"(pavouk na 2 prohry), kdo zná tak zná, kdo né, má smůlu(muže si zadat na wiki)
Do osmifinále se pojede pouze jeden zápas, protože sme si vědomi, že některé zápasy mohou trvat skutečně velmi dlouho :(...
d osmifinále se pojede na 2 vítězná klání!

Po cca 3 minutách kdy klání bude vypadat nerozhodně(a jelikož remízy nic neřeší), budou moci postavy vzit do ruky zbraně a rozhodnout to zapomoci jich!
Co je zakázáno:

Pěstní souboj bude probíhat bez BRNĚNÍ A ZBRANĚ!
Je zakázáno používání jakýchkoli schopnosti postav (to by pak bylo nekonečné v jedněch případech a nefér vůči zbranově zaměřeným povoláním)!
Je zakázano použivat "kratkodobé věci z ithemshopu"(př: kriticky boj, pronikavý boj,manželské výhody,požehnání draka...avšak například účasy jsou povoleny!)
Je zakázáno elikovat!
Je zakázáno utíkat ( nejste králíci ale zápasníci)...
Je zakázáno si přivést bufku, a bufovat se s ní!
Je zakázáno vymýšlet věci, které by obešly pravidla Fair play:D ( na posouzení rozhodčích...)

Co je povoleno:

přípravky z rostlinek a bylinek...
Helma, štít, náramek, náhrdelnik,boty, naušnice...

Doufám, že jsem na nic nezapoměl, pokud ano, pište klidně do pm, a já uvážím zda do pravidel je to rozumné či nikoliv...

Tato disciplína nám ukáže, kdo je skutečným bijcem, čí pěst je silnější jak skála, čí hruď je pevnější jak ocel, a přiblíží Vás, milí hrdinové, blíže k vytouženému titulu!

Tedy nezbývá než popřát hodně štěstí pro vaše boje, a v pátek se budeme těšit!
Za Kaer Morhen
Nilfgaard
PS: Pokusíme se poučit z vašich příspěvků a zpětné vazby, snad to ted bude zase o něco lepší co minule:D

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode