4. a 5. disciplína turnaje

06.08.2010 16:35

SLYŠTE SLYŠTE!

 

NA VĚDOMOST SE DÁVÁ, ŽE SE BLÍŽÍ KONÁNÍ ČTVRTÉHO A PÁTÉHO KOLA TURNAJE!

 

4.kolo – 15.srpna 19:30 IMHA – disciplína: kritik

 

5.kolo – 17.srpna 19:00 IMHA – disciplína: volná disciplína

 

PRAVIDLA PRO „KRITIK“

 

  Do postavy bez brnění se budou trefovat rytíři libovolnou schopností (jen jednou, kterou předem nahlásí) dokud nedají kritik. Ten  jim bude zapsán do tabulky. Počítá se první kritik, který dáte. Upozorňujeme, že trefovat se budete do sury, takže se na to připravte...

Hodnocení: V třetím kole se bojuje o 10 bodů, které získá vítěz, 9 bodů získá druhý a 8 bodů získa 3... Každý kdo se účastní získá 2 body!
 

Co s sebou: Věci na kritik, vše, co vám přidá hodnotu kouzla


Co s sebou nepotřebujete: Věci z IthemShopu, proměna

 

Výjimečně pro urychlení celé záležitosti je dovoleno požádat o buff Pomocí draka – Yennefer ráda poskytne – či použít věci, které vám zvýší šanci na kritik.

 

 

 

PRAVIDLA PRO „VOLNOU DISCIPLÍNU“

 

Rytíř smí předvést dle svého uvážení nějakou sebou připravenou věc – kouzlo, vtip, báseň (i od jiných autorů), taneček, divadlo, cokoli... Počet bodů obdrží od poroty jako při přízni dam. Toto vystoupení si připravte předem. Můžete spolupracovat ve dvojicích i skupinkách. Téma je skutečně volné.

 

Hodnoceni: od jednotlivych porotců od 0-5 bodů, součet bodů znovu stanoví body, které rytíř získá do bodování turnaje...Uděluje se po půl bodech.  Můžete tedy získat 0 - 20b.

 

POZOR!!! Ve skupině se kterou volnou disciplínu nacvičujete mohou být i lidé, kteří se jinak turnaje neúčastní. Tito potom samozřejmě žádné body nedostanou, ale smí vám pomáhat jakýmkoli způsobem. Pokud se budete účastnit jako jednotlivec – budete bojovat pouze o 10b. Od 2 lidí výše je to za 20b. Body se ve skupině nedělí, ale můžete je získat všichni. Příklad: Wektro je samotář a nacvičí si taneček – dostane za něj 0-10b. Porota to vyhodnotí za 7b. Wektro získá 7b. Smicinek si sestaví skupinu s gorgonem, megicou a chiyoko a zahrají divadlo – bojují o 0 – 20b. Porota to vyhodnotí za 19.5b. Smicinek dostane 19.5b, chiyoko dostane 19.5b, gorgon s megicou nejsou zapsaní tudíž nedostanou nic.


Co s sebou: Připravený výstup, kterým nás oslníte nebo pobavíte.
Co s sebou nepotřebujete: Nadávky a jiné ošklivé věci.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode